Værkstedsudvalget

Bikuben Kollegiet har sit helt eget værksted, som befinder sig i kælderen. Her er der mulighed for at reparere sin cykel, låne boremaskine eller arbejde med andet praktisk. Værkstedet er udstyret med en del værktøj, og du kan få adgang til det ved at henvende dig til værkstedets formænd (Lukas Lundsgaard, 418 og Cecilie Slott, 617).

Hvis du ønsker adgang til værktøjsskabet, hvor bl.a. slagboremaskinen befinder sig, skal man kontakte Emma Burmølle, 402.

Kollegiet har desuden en ladcykel i cykelkælderen, som beboere kan låne. Ved udlevering af nøgler til denne bedes henvendelse rettes til værkstedets formand, der er ansvarlig for denne (Cecilie Slott, 617).

Der vil også fremadrettet komme spændende og sjove events, hvor du lærer at bruge det forskellige værktøj i værkstedets ånd.

Har du lyst til at hjælpe til med at forbedre værkstedet, så mangler vi nogle friske personer, som har hænderne skruet rigtigt på.

Efter lån af værktøj bedes man lægge de lånte redskaber tilbage, så vi alle kan være med til at holde vores kollegie pænt og sørge for, at der er værktøj tilgængeligt til de næste.

da_DKDansk