Newbees (Velkomstkomitéen)

Som medlem af Newbees er du med til at byde nye, skønne bier på din etage velkommen i ‘Bikuben-familien’.

Vi ønsker den bedste start for nye beboer. Derfor stiler vi efter at sende et velkomstbrev til kommende beboere inden indflytning med info om kollegiet, etagen og ikke mindst; hvem, der er Newbees-medlemmer på deres kommende etage.

Vi tager imod alle de små eller store spørgsmål, man, som kommende eller nyindflyttet beboer, har, og tager de dejlige newbees under vores vinger, så de får en god start på kollegielivet. Vi tilbyder også en rundvisning på kollegiet til alle nye beboere.

Det er også os der står for den super, hyggelige Newbees-middag, som nye beboere inviteres til. Her er der mulighed for at lære nogle på de andre etager at kende… For som man siger; hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

Sidst men ikke mindst faciliterer vi det famøse indvielsesritual som alle newbees naturligvis skal gennem! Dette involverer lige dele honning og mystik, samt naturligvis kollegiets maskot.

Udvalget mødes ca. én pr. kvartal, og så arrangerer vi på skift (to og to) newbees-middage. Hvert medlem er således med til at arrangere 1-2 middage årligt – afhængigt af antallet af nye beboere.

Alt i alt er Newbees-udvalget ikke særligt tidskrævende, og vi lover at det bliver smadderhyggeligt!

da_DKDansk