Motionsudvalget

Motionsudvalget er for dig, som ønsker at sætte gang i aktive arrangementer for kollegianerne og have ansvar for vores motionsrum. Vores udvalg er for friske fyre og frejdige piger, der alle deler en interesse for en aktiv hverdag,og ønsker at bidrage positivt til livet på kollegiet.

I motionsudvalget får du medindflydelse på løbende nyindkøb til motionsrummet, samt de forskellige tiltag, der skal til for at lokalet kan blive endnu bedre. Vi ønsker at skabe sociale rammer for aktiv udfoldelse gennem fælles aktiviteter som bl.a. bordtennisturneringer, løb i Amagerfælled og vigtigst af alt fælles CrossFit hver uge. Ligeledes planlægger vi større, aktive arrangementer uden for Bikubens vante rammer. Dette har i tidens løb været bl.a. paintball, Go-kart, Go-High og Lasergames, og søger at skabe et bedre socialt liv på tværs af alle etager.

Hverdagsrutinerne i motionsudvalget er af mindre krævende karakter, og formandsposten står for den primære koordinering. I motionsudvalget hygger vi med løbende afholdelse af møder og fælles brainstorming af diverse nye tiltag. Der er altid plads til nye ideer, så bliv en del af de aktive bier og vær med til at sætte dit præg på Bikuben!

NB! Vi dyrker CrossFit hver tirsdag kl. 17:30 Kom frisk!
da_DKDansk