Festudvalget

Dette udvalg er for festglade/gale mennesker, som elsker at gi’ den gas på dansegulvet og bag baren til en god fest. Endvidere er det et stort plus at du kan svinge en gulvmobbe en tur dagen efter
Festudvalgets opgaver er at arrangere kollegiefester for hele Bikuben kollegiet. Dette indebærer fastlæggelse af dato for festen, dekoration og oppyntning af festlokalet, reklame/flyers/posters for festlighederne, barvagter til selve festen og selvfølgelig oprydning og rengøring dagen efter. Dette sker med enorme tømmermænd og gode anekdoter fra festen dagen før. Denne indsats i forbindelse med oprydningen bliver ofte belønnet med en fantastisk og tiltrængt pizza.

Festerne kan være af forskellig karakter eksempelvis temafester – julefrokost, Saint Patricks day, Fastelavn, Halloween – you name it. Det kan også være alternative fester som Tour de Cuisine (fest rundt omkring på de forskellige køkkener red.), grillfest på tagterassen, fangefest i kælderen eller what ever! Vi er åbne for forslag til gode fester.

Vil du gerne være medlem af udvalget eller bare gerne give en hånd med til barvagter, oppyntning og rengøring på de pågældende dage omkring festerne, kan du kontakte repræsentanten for festudvalget via Bikuben kollegiets interne facebookside.

da_DKDansk