Bagerlauget

Bikubens bagerlaug bager beundringsværdigt bagværk!

I Bagerlauget sker der ting og sager. Vi bager hele året rundt og afholder inspirerende arrangementer, der både får mundvandet til at løbe og samtalerne til at flyde.

Vi har bagt krydrede julekager, delikate muffins, smukke tærter, hjemmelavede hindbærsnitter, festlige fastelavnsboller, luftigt surdejsbrød, bålbagte snobrød, boblende pizzaer og meget mere – listen er lang!

Hvert efterår afholdes ”Den Store Bikubenbagedyst”, hvor etagerne dyster imod hinanden i at lave den mest overdådige og smagfulde kage. Herudover kan du være heldig at blive inviteret til pizzaarrangementer, quizzer, bålhygge, pandekagebagning og alt hvad kagehjertet begærer.

Vi er inspirerede af Mette Blomsterberg og nutidens mange andre bageentusiaster. Og den mindste bageglæde gør os høje. Så er der en indre sukkergris eller melorm gemt i dig, så er der altid plads til flere i Bikubens sødeste udvalg.

Al slags kage er velkomment i Bagerlauget – her foregår der ingen diskrimination. Vi ynder dog at tale et sprog, hvor der indgår udtryk som “har den sat sig?” (moussen), “Er der knæk i?” (chokoladen) og andre bagerlaugske udtryk, som er tyvståjlet fra Den Store Bagedyst.

Vi er selvfølgelig Bikubens bedste udvalg, og alle er vilde med os 😉

da_DKDansk