Persondatapolitik

1.0 Dataansvarlig

Bikuben Kollegiet Ørestad
Amagerfælledvej 50A
2300 København S
Cvr-nr. 36240741

2.0 Hvilke personoplysninger vi indsamler

Vi indsamler dit navn, værelses nr., e-mail og mobilnummer. Vi indsamler kun de personoplysninger, som du selv giver os ved oprettelse af din konto hos os. Med denne konto får du adgang til beboerorienteret indhold, som kun er for beboere. Vi anvender ovenstående personoplysninger til at identificere dig som beboer på kollegiet. Ydermere anvendes personoplysningerne i forbindelse med leje af kollegiets lounge og festsal.

Hvis vi mener at dine oplysninger ukorrekte, kan vi indsamle dine personoplysninger fra UBSBOLIG. Vi indsamler også informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik.

De personoplysninger vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

3.0 Indsigt i personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du logge ind på din konto og gå til ‘Ændre personoplysninger’.

Er der registreret forkerte oplysninger om dig, og kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, så skriv til netværksudvalget.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

Såfremt det viser sig, at personoplysninger om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet. Blot skriv til netværksudvalget.

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger, vi foretager med dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk

3.1 Sletning af personoplysninger

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig via din lejekontrakt med UBSBOLIG.

Når dit kundeforhold er ophørt med UBSBOLIG, er du forpligtet til at slette dine personoplysninger fra din konto på hjemmesiden og overdrage kontoen til den næste beboer, der skal overtage dit lejemål.

3.2 Vores rolle som databehandler

I forhold til dig, er vi databehandler for de personoplysninger du selv behandler, herunder data du har registreret på vores hjemmeside.

3.3 Ændring af vores persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Sidst revideret Maj 2018.