Livet på kollegiet

Som studerende er det vigtigt at pleje sine sociale relationer. Hvad betyder drømmestudiet, når man mangler et netværk af mennesker man kan dele sine tanker og gode humør med?

På Bikuben Kollegiet prioriterer vi det sociale liv højt. Vi er et lille kollegium, men med et stærkt fællesskab. Som beboer har du mulighed for at deltage i et hav af spændende sociale aktiviteter, heriblandt kostumefester, kagecaféer, film- og spilaftener, Tour-De-Chambre, Tour-De-Bikuben og meget mere. Læs mere om festerne.

Som til alle andre store konkurrencer kåres der en vinder – det sker selvfølgelig også på Bikuben Kollegiet. Der konkurreres i forskellige turneringer, men én ting er sikker: vindere skal foreviges. Tour-De-Bikuben (TDB) finder sted én gang om året på Bikuben Kollegiet og vinder-etagen får æren af at have TDB pokalen stående på etagen i et helt år. Vi har udarbejdet en oversigt over alle vinder-etagerne de seneste år samt angivet deres vinder-temaer herunder:

2023: 3. etage – “Shrek” tema
2022: 2. etage – “Gothersgade” tema
2021: Ikke afholdt grundet Corona
2020: 1. etage – “Himmel og helvede” tema
2019: 6. etage – “Sims” tema
2018: 1. etage – “Mujaffa” tema
2017: 1. etage – “Underlivet” tema
2016: 5. etage – “Fangerne på Fortet” tema
2015: 4. etage – “Red Light District” tema

Alle beboere har demokratisk indflydelse på beslutningerne taget på Bikuben Kollegiet. Dette sker gennem to årlige beboermøder som er den øverste beslutningstagende myndighed i Kollegianerforeningen. På daglig basis varetages driften af Beboerrådet.

Hvis du har lyst til at følge med hos etagerne, kan du finde dem på instagram:

da_DKDansk