Motiveret optag

På Bikuben Kollegiet har man som ansøger mulighed for at søge ind via motiveret optag. Man har på denne måde en gylden chance for at hoppe over ventelisten. Ansøgeren behøver ikke at være skrevet op på s.dk, men vi anbefaler alle ansøgere at gøre dette alligevel for at sikre sig bedst mulig chance for at få en bolig.

Overvejer du at ansøge via motiveret optag, skal du være opmærksom på de generelle krav til ansøgeren:

  • Ansøgeren skal være myndig
  • Ansøgeren skal være indskrevet på en SU-godkendt fuldtids videregående uddannelse

Du kan også ansøge via motiveret optag, hvis du er:

  • Udenlandsk betalingsstuderende på en SU-støttet uddannelse i Danmark
  • Elev i praktik på erhvervsuddannelser

Dog kan du ikke ansøge via motiveret optag, hvis du er:

  • Studerende på ungdomsuddannelser (fx stx, hhx, htx osv.)

Hvis du opfylder ovenstående krav og du har sat dig grundigt ind i hvad Bikuben Kollegiet Ørestad kan tilbyde, så er du klar til at downloade og udfylde ansøgningsskemaet.

Download ansøgningsskema her: Ansøgningsskema for motiveret optag

Or if you want it in English, download it here: Motivated application form (English).

Optagelseskomitéen lægger vægt på en personlig og kreativ ansøgning, der både viser engagement og interesse for kollegielivet. I ansøgningsskemaet har du mulighed for at vedlægge et kreativt indslag udover selve ansøgningsskemaet. Brug denne mulighed for at vise den personlige, kreative, og måske endda underholdende side af dig selv.
OBS! Ansøgningsskemaet er designet med et formål. Modtages en ansøgning i et redigeret/udvidet format eller sendes ansøgningen via e-mail, kommer ansøgeren ikke i betragtning. Hvis du ønsker at sende dit kreative indslag over mail, kan du kontakte optagelseskomiteen

Ansøgningen sendes med postet brev til Bikuben Kollegiets Optagelseskomité:

Att.: Optagelseskomitéen, 219
Bikuben Kollegiet
Amagerfælledvej 50A
2300 København S

Optagelseskomitéen består af beboere fra kollegiet, der gennemgår alle ansøgninger og disse behandles med ca. en måneds mellemrum. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende motiveret optag, er du velkommen til at kontakte Optagelseskomitéen via Bikubens instagram.

da_DKDansk